fbpx
  • Contact 0744645546
    office@imocon.ro

     Service ImoCon

Garanția durabilității și a calității

 

Service rapid

Tehnicieni cu experiență vă oferă asistență profesionistă. Suportul tehnic se efectuează la sediul firmei noastre sau la client, în funcție de probleme și utilaj.

Aveți acces direct la serviciul de asistență tehnică – astfel, puteți primi rapid răspunsuri la întrebările legate de service. Chiar și pentru utilajele care sunt mai vechi, vă putem ajuta.

Pentru fiecare utilaj, oferim un pachet de service care îi asigură o durată lungă de viață.

Înalta calitate a produselor înlocuiește costurile de reparații – acest fapt reprezintă produsele noastre și aduc protecție ridicată investițiilor dumneavoastră.

Ne dorim ca timpul dumneavoastră să nu fie risipit în așteptări și de aceea piesele de schimb sau consumabilele vor fi cât mai repede înlocuite. Acestea pot fi aduse chiar și în 48 de ore, dacă furnizorul le are în stoc. O logistică bună și o organizare rapidă fac acest lucru posibil.

  Consultanță profesionistă

Echipa noastră de profesioniști vă oferă instruire pentru echipamentele achiziționate și astfel echipa dumneavoastră va fi mai eficientă și mai productivă.

Operatorii bine pregătiți reprezintă o piatră de temelie importantă pentru implementarea cu succes a proiectelor.

Instruirea cuprinde subiecte privind ingineria proceselor, tehnologia utilajelor și modul de gestionare a echipamentelor noi achiziționate.

Echipa dumneavoastră va fi instruită la cerere, pe șantier. O instruire buna a operatorilor face ca investiția dumneavoastră în aceste echipamente să aducă rentabilitate maxima.

                                                       Suntem profesioniști în tot ceea ce facem!

            Mai multe informații despre protecția datelor cu caracter personal găsiți aici 

WhatsApp us whatsapp